Publicat de: ionutu | aprilie 15, 2008

Du-mă acasă, măi tramvai?

    De ce trebuie să fim victimele campaniilor aşa zise electorale, când de fapt ar trebui să fim principalii lor beneficiari? Ieri, 14 aprilie 2008. Zi cu soare, floricele pe câmpii, înfloresc grădinile, ceru-i ca oglinda.. Autobuzul 36, cel care face legătura între centrul istoric al urbei şi cândva înfloritorul cartier muncitoresc Tractoru. Lucrări de asfaltare, bretele, borduri etc. Dorel şi prietenii lui vectrARIENII executau de zor, pauze. Pesemne că le era şi lor cald. Zeci de capitalişti sălbatici, în maşini occidentale, consumând gazul într-o imensă coloană a infinitului. Nervi, claxoane, şi Botorog. 20 de minute parcurse pe o distanţă de cca. 1 kilometru.
   Bucureşti, nu te mai plînge. Nu eşti singurul oraş blocat. Dar poate că tot răul este spre bine. Numărul ridicat şi în continuă creştere al autovehiculelor/cap -pătrat- de locuitor este semn de creştere a bunăstării cetăţenilor. Deci economia, duduie!
   I love you!

Reclame

Responses

 1. mai, oare toate problemele astea nu s-or datora pietonilor?!? :))
  peseu: io zic sa faci un sondaj!

 2. Tot ce-i posibil. Promit ca revin cu un sondaj.

 3. Nici nu stiu daca sa te felicit sau sa zic „ba esti nebun, te-a luat si pe tine nasol”. Dar acum am o idee mai clara a ceea ce inseamna pana la urma hodoronc-blog, de la Iliescu pana la Domnu’ Selimanu sa traiti!. Mare dreptate domle, mare „da” tot. Picant subiectul cu bajetii de la Vectra. Cel mai mult imi place sa ii surprind in momentul in care unu da la tarnacop si ceilalti tin scoru’ si culmea ca nici nu vorbesc intre ei. Fiecare are cate ceva clar de facut cand vine vorba de pauze. Moartea romanului, pauzele. Ba’ unu sparge seminte, ba altu’ se scarpina la shlitz, altul mai inventiv beleste ochii la papusa care iese din kenvelo cu plasoaiele in mana. Mai un dormit in papuc, de aici marea expresie „dormi in papuci” care in ziua de azi e pusa in practica de baietii de la vectra care la 11 dorm in DACIA papuc. Pentru ca stii cum e , dimineata si Dzeu se odihnea. Sau era vorba de duminica? Ma rog, tot aia. Unde suntem noi in toata chestia? Tu David, ei Goliat. Si la sfarsit uriasu’ si-a luat procentu’. Mai face o strada de 2 ori, o mai freaca putin, c-asa e viata la romani, o telenovela de prost gust.
  Cu respect domnu’ Seliman, ma inclin.
  Noroc si voie buna!

 4. @Mihaiu
  Maestre, comentariul lui matale vine ca o completare perfect mulata pe ceea ce am zis io..si are si oralitate. Perfect. Ce-ar fi sa-ti fac o categorie sau o pagina, pe care s-o denumim „Off-ul Mihaiului”.. ce zici te prinzi?;)

 5. Bine domnule, accept provocarea. Mai ales ca of-uri are moshu in desaga cat incape.

 6. […] spunea amicul Mihaiu’ acum un an, aici. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: