Publicat de: ionutu | aprilie 17, 2008

Bucureşti sau Braşov?

Am o verişoară pe numele ei..nu vi-l dau, care locuieşte momentan în capitală. Fata este măritată, la casa ei, ca să nu vă gândiţi la prostii. Ideea postului meu este următoarea: şi anume, ei vor să dea capitala pe provincie, adică să se mute la Braşov. Voi ce părere aveţi? Io unul i-am zis că şi Braşovul se aglomerează. Are şi copii, aşa că se gândeşte şi la şcolile şi liceele din Braşov. Voi ce credeţi?

Reclame

Responses

  1. Brasov4ever:)))zic eu!!

  2. eram precisa!

  3. aici parerile sunt impartite.intradevar a locui si a face un liceu si o facultate in bucuresti pe de o parte e un lucru bun.pornesti cu alte aspiratii in viata,ai mai multe posibilitati de angajare,cu un salariu mai mare decat l-ai avea in brasov si dupa parerea mea alta mentalitate.lucrul cel mai rau e ca in bucuresti fata de brasov ca si copil poti fi influentat mai usor sa pornesti pe alta cale.una nefavorabila tie.tentatiile sunt mult mai mari ,drogurile sunt la tot pasul si multe alte chestii.deci,parereamea e ca mult mai linistit si mai in siguranta te simti in brasov decat in bucuresti.iar brasovul nu va fi niciodata atat de aglomerat,de sufocant si de insuportabil ca bucurestiu.eu am locuit in mai multe orase din tara.si in toate am reusit sa ma obijnuiest.cu exceptia bucurestiului.am mai multe exemple de dat dar cred ca ajunge acum.dupa parerea mea!

  4. @georgiana
    Multumesc Georgi. Te mai astept si cu alte comentarii!

  5. Sa inteleg totusi ca faza cu drogurile -in Bucuresti- nu e un cliseu mediatic? Ma gandesc ca peste tot in tara sunt tineri care recurg la droguri. Si atunci ce facem? Ne mutam in alta tara?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: