Publicat de: ionutu | iunie 9, 2008

26 de minute, Ridărs Daigest şi Dogma.

Ştiţi cumva ce salarii au bieţii pompieri? Ăia care-şi riscă vieţile pentru noi, da. Păi dacă nu ştiţi, vă zice mandea’. În primul rînd că spre deosebire de noi, băieţii ăştia muncesc de la 8 la 8 a doua zi, după care, stau acasă vo’ 3 zile. Au obligaţia să doarmă, măcar vo’ 6 ore în timpul unei ture. În tură, dacă nu-i comandantul prin preajmă, sau nu fac planton, pot juca şeptică, table, renţ, uita la tembelizor, scărpinat în cur, uitatul peste gard la piţipoance, etc. Şi toate aceste sacrificii se remunerează numai cu cel puţin 1500 de lei/lună? Hait, săracii..ce viaţă grea au ei!! Sîmbătă seara, la o plimbare, aflîndu-ne, am asistat la un incendiu live, izbucnit din pricina unui scurt-circuit. Ca nişte cetăţeni responsabili, io şi cu alţii vo’ 4 am sunat la 112, sau derect la pompieri. Cel care-o sunat la pompieri derect, s-o trezit întrebat că unde e Biblioteca Judeţeană din Braşov, subliniind aiciea faptul că la noi în oraş, nu-i decît 1, o singură bibilotecă judeţeană. Deci apelurile noastre disperate (cum ar zice fătucile de la ştiri) au fost efectuate exact la orea 20.00. După 26 de minute, au venit şi eroii (pompierii adecă), asta după ce salvarea, poliţia, şi o echipă de intervenţie de la Electrica ajunseseră în maxim 7 minute. Concluzia serii o fost: oare eroii ştiu că incendiile cauzate de curentul electric se sting NUMAI cu spumă?
A doua concluzie a serii o fost: dacă îţi ea foc şandramaua, te poţi baza pe aceşti luptători cu flăcările, aceşti real-cat-savers, aceşti…aceşti..sau nu-şi riscă ei vieţile pentru 1500 lei/lună..
Ridărs Daigest: aicia o să fiu scurt. De ce dreacu să citeşti 100 de cărţi, cînd poţi să te afişezi c-un Ridărs Daigest în braţe şi să pari un om cult, care are o groază de lucruri de spus, oricînd, pe orice subect, scrie cu sh şi tz în loc de ş şi ţ, are 5600 de prieteni pe haifaiv.com şi culmea îi cunoaşte şi este cunoscut de toţi.. aşadar: proştilor care încă mai obişnuiţi să lecturaţi cîte-o carte, sunteţi oricum nişte lusări, uite noi, suntem primii în viaţă, doar cetind Ridărs Daigest!
Dogma, mega film, n-am apucat să-l văz pînă amu’. Erea programat sîmbăta seară pe TEVERE 2 la 23.30; ca atare, băut un kil de cafea ca să poci sta treaz să-l poci videa. N-am reuşit. Îl are careva pe divudiu? A treia concluzie a serii: de ce filmele bune care se dau la tv, sunt programate la ore imposibile?
A fost un „uicend” plin. „Uicend” în loc de week-end, cum spune o bună prietenă de’a mea…cu rude pe lîngă Odorheiu Secuiesc. 😉

Reclame

Responses

  1. Minima e de o mie jumate ? :-S

  2. da, îţi vine a crede?

  3. despre dogma: yummy bun. l-am vazut, l-am placut, l-am revazut. e in mai multe feliuri filmul asta, da’ toate faine 😀 il recomand.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: