Publicat de: ionutu | iunie 13, 2008

Poluţia comunitară.

Motto: Ce dai nenea nu ştii să scuipi? Nu este pe zona noastră.

Nu ştiu ce părere aveţi voi despre aceşti indivizi, îmbrăcaţi ca nişte pinguini fie iarnă, fie vară, care veghează asupra liniştii şi ordinii publice, asigură siguranţa cetăţeanului. Ei bine, băieţii ăştia dotaţi din naştere cu doze mult prea mari de lipsă de bun simţ, găsesc pericole iminente în orice bătrînică vînzătoare de flori la colţ de stradă –fără autorizaţie de la stăpînire-, în orice tanti de bun simţ care a pecit odată în viaţa ei de bun cetăţean smulgînd cea mai urîtă petunie plantată pe domeniu public din bani publici – la faza asta au ieşit dintre boscheţii parcului -, în orice tînăr decent care, grăbit, a aruncat un chiştoc de ţigară pe trotuarul oricum nemăturat (nu încurajez asemenea comportament), şi care ar fi trebuit să fie măturat de către o firmă care a cîştigat un contract pe bani grei, tot bani publici. Dar, nu văd cocalarii matoli care scuipă, pişă, cacă, zilnic domeniul public din centrul Braşovului. Nu sunt pe nicăieri cînd ai nevoie de ei. Nu intervin cînd nişte cocosani siniştri se leagă de oameni pe stradă. Nu cunosc limba engleză pentru a putea interveni cînd şatrele de ţigani englezi (mai cu seamă britanici) urlă ca nişte vite, ca nişte hooligans, aici la noi în ţara bananelor galbene. Stau şi mă întreb ce-i determină pe ei să se facă poliţişti comunitari. Cine sunt ei şi ce caută în vieţile lor, în vieţile noastre. Cum aplică ei sancţiunile prevăzute în „haşceleuri”. Cum se pişă pînă şi pinguinii ăştia, zilnic, sistematic, pe nervii noştri. Dormiţi liniştiţi. Poluţia nocturnă comunitară vă veghează somnul, dormind cu rîndul, pînă la ziua de salariu.

Reclame

Responses

  1. sa zic si io cum era sa luam bataie cu comunitarii uitandu-se la noi? (in plin centru al orasului…)
    „SICTIR!!!” si lor…

  2. nu luam bătaie, că doar ereai cu mine…dar ca şi întîmplare merită zisă. 😉

  3. man.. io am auzit o faza mai naspa , 2 comunitari de 2 pe 2 au luat un pui de tigan de sex feminin.. de vreo 12-13 ani.. au bagat-o dupa o duba in parcare la aro… si au inceput sa ii care pumni si picioare… Nu stiu ce facuse, eu din pacate am ajuns dupa ce deja se terminase faza si nu am putut sa intervin, dar persoana care a vazut ( era o fata… nu avea ce sa faca ) a zis ca plangea copila aia de ti se rupea sufletul…. Io pe astia i-as castra.. i`as bate bine.. si dupa aia le-as da foc… JUR ca daca eram acolo ma bagam .. nu suport sa vad copii batuti de oameni mari, sau femei la fel… lovite de aceste animale ( ca nu le pot spune oameni )….. Si noh.. nici eu nu is chiar mititel.. sa vad daca de mine au tupeu sa se ia vreodata…..

  4. @Paulie
    Sunt doo situaţii în care s-ar lega de tine: dacă parchezi unde „nu trebe” cum ar zice ei, şi dacă arunci vun chiştoc de ţigară pe jos. Atunci îşi fac ei datoria. Ca nişte eroi. Nişte boi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: