Publicat de: ionutu | iulie 15, 2008

Şi au adus-o.

Motto: Gheorghiţă, pe baltag scrie sînge!

După ce vă povesteam zilele trecute despre autorităţili care îşi fac treaba precum muncitorii de la Vectra într-o zi caniculară de vară, la oră de vîrf în cea mai aglomerată intersecţie braşoveană, Jurnalul Naţional vine cu un articol despre cazul tragic al tinerei ucise pe trecerea de pietoni. Pentru mai multe detalii, citiţi articolul. Reiese (pentru avocaţii criminalei) că decedata ar fi vinovată pentru moartea ei. Ok.
Tot aseară, aflu că o tînără din Arad a fost batjocorită de 7 cocalari de căcat (să mă cac în norocul lor şi ruşine părinţilor care au adus pe Terra asemenea specimene) în centrul Aradului, la cîţiva metri de primărie. Nimeni nu a intervenit. Poluţia comunitară cică nici nu se înfiinţase, lucru greu de crezut din moment ce de mai bine de 2 ani pînă şi în Săscăuţii din Deal au poliţie comunitară care patrulează pe biciclete vopsite verde fluorescent.. My point is: papagalii şi-au filmat fapta cu telefoanele mobile din dotare. Mîndri nevoie mare de cum „şi-au bătut puţa” de „aia”. Magistraţii arădeni ce soluţie dau? 6 dintre ei scapă basma curată. Toni, scîrnăvia care o bătea pe tînără pleacă din ţară şi riscă, doar, 10 ani de puşcărie, DACĂ va fi găsit vinovat.
În condiţiile astea, Călifare..împrumută-mi şi mie puşca ta, după ce termini tu..

Reclame

Responses

 1. E ieftina si se procura destul de simplu. Mosul a fost mereu un mare fan al amendamentului 2 la Constitutia SUA…

 2. Mi-a plăcut mereu seria Die Hard. Oare dacă mă baricadez în Casa Poporului o să-l fac invidios pe Bruce Willis? … 🙂

 3. stii ce ma supara cel mai tare? ca intamplari de genul asta scot la suprafata fiara din mine (care-i destul de rea), uit de toate valorile pe care le stiu de mic si STIU ca daca as trece pe langa niste derbedei care batjocoresc o fiinta(fie ea si o pisica in scara unui bloc), as face urat de tot. as cobora chiar sub nivelul lor. pentru ca asemenea specimene nu pot fi castigate prin iubire si intelegere.
  despre tara lu’ sula voda ce sa mai zic? am mai spus-o si alta data, romania e tara in care (caz real) o trecere de pietoni a fost mutata cativa metri mai incolo pentru ca mortul (pietonul) sa iasa vinovat.

 4. Mai, fara pusti. Pumnii din dotare sunt mai eficienti. Plus ca pusca va costa ceva bani, si gloantele…

 5. Ei, poate tot blogăria salvează România (aţi văzut apelul surorii victimei din finalul articolului către persoana care a scris pe blog că a văzut accidentul? Poate se schimbă cursul evenimentelor dacă va depune mărturie …). Aşa cum YouTube a reuşit să descalifice manifestaţiile din Belgrad anti-independenţă Kosovo (piţipoancele locale au dat năvală în magazine şi au furat genţi şi şoşoni, cineva cu mobil a filmat şi a pus pe net, restu’ lumii a făcut mişto de sîrbi că ce exprimare a patriotismului e aia … ). Trăim cu toţii în era lui Big Brother, eu sper că cei vinovaţi nu pot scăpa nepedepsiţi.

 6. @TES
  bună asta maestre! 😀
  @ hadean
  Adi, crede-mă, am exact aceeaşi opinie ca şi tine şi mi-e frică să las imaginaţia să-mi zboare cu privire la ce le-aş face eu, unora ca ăia.. dar mă gîndesc că există un principiu al compensaţiei de care nimeni nu scapă, ever.
  @oanabacanu
  sunt convins că peste încă vreo doi anişori, blogăria va avea o putere considerabilă în Ro. Deja există premisele unui astfel de fenomen, în condiţiile în care presa din Ro, este oricum, numai presă în sensul pur al noţiunii, nu este.. 😉
  @valive
  cred că s-ar putea să ai dreptate.. cu pumnul e mai terapeutic.. cu o puşcă, ar fi mai „uman” pentru ei. 😀
  Oameni buni, vă asigur că toţi cei care au postat aceste comentarii sunt oameni paşnici, diplomaţi, care apreciază mai degrabă puterea cuvîntului. Violenţa, este o nonvaloare şi n-a adus niciodată nimic bun după ea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: