Publicat de: ionutu | septembrie 24, 2008

Încă odată, strugurii sînt acri cînd nu-i poţi gusta.

După ce un ciutan/puritan care se dă mare ziarist şi bloger, pe surse, cum el singur se laudă, a publicat pe bloggul său un filmuleţ în care o domnişoară prestează un „oral” pentru care Alina Plugaru s-ar oftica, şi în care tot el îşi dă cu părerea şi sugerează cam cine ar fi, adică demoazela Ana Birchall, rezultatul este următorul:
1. în Romînia prezumţia de nevinovăţie, sau dreptul la apărare pînă la proba contrarie, este o noţiune mai degrabă extraterestră;
2. în urma gestului puritan al mucului cu nume de secui, onoarea şi demnitatea unei femei este terfelită şi călcată în picioare, gratuit.
Cineva îmi spunea azi că şi dacă domniţa este Ana Birchall, nu are nicio importanţă. Atîta timp cît face asta în timpul ei liber, de plăcere, este pur şi simplu problema şi treaba ei. Cînd însă contra prestaţiei orale o astfel de duduie implicată politic, ar obţine un post de secretar de stat sau ministru, devine o problemă.
În rest, nu ştiu de ce am un deja vu.
Treaba este că eu unul m-am săturat de atîta ipocrizie şi atîtea atitudini de catolicism mai abitir ca cel practicat de papă.

Reclame

Responses

 1. măi tu ori ai probleme cu drepturile de autor,ori uiţi să specifici sursa… „cineva îmi spunea azi…” cine?!? io!!!
  pfui!!!

 2. Draga mea, te protejam. 😉

 3. @ ionutu,

  mda…
  e de cacat ca s-a dat “spre lectura publicului” tot rahatu’ asta…adica,cum sa zic,eu n-am vazut nimic iesit din comun,pseudofelatia nefericitei aleia nu m-a impresionat deloc. Poate ca unii si-au revolutionat ideea de felatie da’ n-as prea crede. Intr-un cuvant,e o muie normala,care trebuia sa fie data “la lecturat” publicului,precum am mai spus si pe alt blogg.

  Problema mea e urmatoarea : unde o fi inmormantat cainele lu’ Pavlov ?

 4. Neavand aici spatiul necesar pentru a ma desfasura, ce mi-am zis eu: ia sa fac un pic de linkspamming!

 5. @ T de la Timişoara
  da, aşa este, nu e nimic ieşit din comun. Despre cîine… nu ştiu. Pe Google ai căutat? 😆
  @ Cetăţene
  învăţă-mă şi pe mine să fac linkspamming! 😉
  Şi da, îţi împărtăşesc opinia aproape în totalitate. Dacă Ioşka sau Csaba, sau cum l-o chema pe jurnalistu’ lui peşte stricat, ar fi pus problema aşa ca tine, fie şi cu trimitere spre Ana Birchall, nu aş mai fi postat azi articolul ăsta.

 6. Întrebări de diasporean: cine-i Ana lu’ Birchall? Am să-mi pot vedea de viaţă dacă n-am să aflu vreodată? Cînd o să posteze cineva un filmuleţ cu vreun politician citind o carte? Iată o provocare porno 😀 Şi da, dom’le, să se vadă cartea şi cît de adîncit e în ea omu’ politic :))))

  Punctul de vedere al Cetăţeanului Popescu e atrăgător. Da’ tot nu mă convinge să mă uit în ce poziţie o face personalitatea publică supt pătură, pe pătură sau pe lampă … Încă mai cred că unele aspecte ale vieţii private nu sînt relevante pentru publicul larg.

 7. Ionutu, introducerea unui link in comentarii in WordPress e simplu: pui tagul de hyperlink in cometariu… si gata! That is, daca asta era intrebarea…

  Oana, ca in (mai) orice domeniu uman, si aici e chestiune de alegere personala. Eu pur si simplu nu cred ca oamenii se pot schimba radical (poate cu exceptia unor NDE, cum le zice englezu’ dar nici asa nu e sigur…), ceea ce inseamna ca sunt atent inclusiv la ce face „acasa”.. Pentru ca daca e genul care-si plesneste nevasta e probabil sa fie destul de putin capabil sa-si recunoasca erorile – iar asta are efecte nationale…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: