Publicat de: ionutu | martie 11, 2009

Veceu vs. Cetepeu, egal 0

Bine, de fapt este vice-versa: CTP-ul atacă mişeleşte imperiul ciutăcesc şi pe exponentul acestuia, VC-ul, adică Victor Ciutacu. Ce nu mi se pare mie normal în toată afacerea asta? Am regretul şi bucuria, în acelaşi timp, că trăiesc într-o societate ce nu duce lipsă de talente în materie de gazetari. Cum s-ar zice, le avem domnule cu scrisul. Iar CTP, Ciutacu, Ion Cristoiu, chiar şi Tolo, chiar şi TRU (?!), şi mulţi, mulţi alţii sunt dovada. Diferenţa între ei o face însă poziţionarea pe părţi diferite ale trusturilor, doctrinelor, şcolilor. Ce face însă ca peştele să pută, este lipsa asta crasă de bun simţ faţă de noi, consumatorii lor. Adică, hai s-o dau pe româneşte că nu se mai poate, da în pula mea, sunt un grobian cu aere de intelectual căruia i-a ajuns cuţitul la os frate!

În vreme ce TOŢI cretineţii şi gurnaliştii ăştia se înfruntă pe bloage, site-urile ziarelor, emisiunile de la un mogul sau altul, care mai de care mai plini de vervă şi fiecare avînd propria versiune cu privire la adevăr, ei bine în tot timpul ăsta cei ce ar trebui să fie de fapt vizaţi de cea de-a patra putere în stat, se pişă pe cenuşa speranţelor noastre decedate şi arse, îmbuibîndu-se de la o zi la alta şi mimînd grija faţă de naţiune. Da, dacă vă mai întrebaţi, despre politicieni e vorba.

Bravo domnilor ziarişti, aţi reuşit să mai puneţi o bilă neagră în urna destinată tagmei voastre. Conflictul ăsta de orgolii şi apoi de idei, combinat cu atacuri penibile la persoană, nu va aduce nimic bun nimănui. Elena Băsescu va fi europarlamentar, Prigoană o găseşte potrivită, Tolea e arestat după 10 ani, porno România e la apogeu. Chiar şi poetul s-a împăcat cu ministra-sinistra. Pedeleii şi Băse cer pe faţă şi cu neruşinare bani de la FMI ca să aibă de unde. De unde pompa banii în campania fiicei şi campania Tatălui. Pesedeii sunt băşicaţi că pe ei nu-i întreabă nimeni nimic. De parcă nu ştiau în ce căcat se înhamă cînd au bătut palma cu Jucătorul pentru Pactul pentru noi, pulimea.

Ei cu ei, noi cu noi. Aşa rămîne. Dracu’ nu există, pentru că la cîte „să-i ia dracu’ ” am zis, trebuia demult să nu-i mai vedem. Un bătrînel pe care-l cunosc, mi-a zis azi o vorbă mare: „în ’89, trebuiau împuşcaţi toţi cei ce aveau 50 de ani. Doar aşa, România ar fi avut cu adevărat şanse să renască!”. Sună aiurea. Dar este posibil să aibă dreptate: generaţiile tinere atunci, au acum 50 de ani, şi au avut timp suficient să ia microbul, başca să-l dea şi mai departe. Cum s-ar zice, clar noi nu ne vom reveni curînd.

Reclame

Responses

 1. Nu prea sunt la curent… mi-e asa de scarba sa citesc ziare… da m-am cam prins care e faza citind bloguri… urat, nu stii ca la noi asa se poarta… sa moara capra vecinului si daca eu ma duc in jos, te trag dupa mine…?! 😦

 2. Servus Ionut…
  Trist si adevarat… Cred ca inca le dam o prea mare importanta…
  Numai bine!

 3. Ada,
  cred că am să renunţ la ziare în curînd. Sunt prea pline de căcat. 😦

 4. Flavius,
  îmi permiţi să reiterez răspunsul dat Adei?

 5. Draga Ada, dragii mei….va propun un exercitiu….in afara de cativa ziaristi care sufera de cultul personalitatii, din aia care nu mai incap nici pe colacul de la wc de personalitatea lor, cele mai multe bloguri sunt ale unor oameni de presa mediocri….fara suparare!!!
  Frustati care nu supun discutiei idei, ci barfe sau atacuri pe care nu le pot face in ziarele unde sunt angajati si unde scriu asa de prost incat stupidele lor articole sunt strexcurare pe te miri unde ca plombe ….Pt mine nu asta este ideea de blog….. Blogareala nu e locul unde sa se spurci cu colegii, sa bagi vorbe grele doar-doar iit raspunde vreounul ca sa te bage si pe tine in seama. De aceaa, nu as numi cacat munca atator oameni care-si fac treaba la ziarele lor, la tv sau radio …si care chiar au minte desi nu se afiseaza in rama tv-urilor Nu e drept sa spui ca toti ziaristii sunt de rahat….asa cum nu spui ca toti actoriii sunt niste betivi sau toate fetele de la ASE sunt curve…zic eu

 6. ion,
  tu eşti ziarist? dacă da, îmi fac mea culpa pentru cele zise mai sus. Poate că există şi excepţii, ar trebui să.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: