Publicat de: ionutu | martie 26, 2009

E de bine. Boc nu e mic, „decît” se bâţâie

Asta e un articol dedicat cu precădere tuturor pedelicilor, trepăduşilor, şi de ce nu, românaşilor ce au avut ca principală preferinţă electorală, acest partid de oameni drepţi, oneşti, profesionişti, etc. Tre’ să fac menţiunea că nici cu restul partidelor nu mi-e ruşine, nu-s niciunii uşi de biserică. Dar marmotele ăstea portocalii cu impresiile lor de oameni care fac ce trebuie, îmi provoacă silă şi repulsie.

via tonomatul arogant, uitaţi-vă liderii:

boc-pe-varfuri

Dobitocii ăştia frustraţi, freak-şii ăştia sunt cei pe care voi i-aţi ales. Pe care voi i-aţi ales ca să stîrpească viermii din sistemul ticăloşit al PSD pînă în 2004. Iar ei ce fac? Se împrumută de la FMI, şi ne îndatorează pe fiecare cu 2600 euro/cap de locuitor, datorie externă. Pe motiv că e criză, şi că numai aşa, vor putea reumple vistieria statului golită de Guvernul anterior. Deci, liniştiţi să şedem, că noi din banii împrumutaţi nici n-o să vedem, nici n-o să simţim vreun eurocent, măcar. Toţi banii vor ajunge în buzunarele băncilor, pentru ca acele construcţii începute pe cînd criza bătea la uşă, să poată fi finalizate. Pentru ca mulţi „clienţi” să-şi primească plăţile neonorate.

Nu ştiu, poate că şi guvernarea liberală a avut părţile ei mai puţin bune: vezi taxa de poluare, păcat pentru care, liberalii vor plăti prin pierderea unei părţi din electorat, mai cu seamă cei afectaţi de „uite taxa, nu e taxa”. Mie mi-a mers bine în cei 4 ani de guvernare liberală. Şi vreau să subliniez că în ultimii 4 ani, nu am avut niciodată teama că lucrurile ar putea s-o ia razna pentru mine ca în aceste cîteva luni de cînd nea Trăian jubilează ca mîndru păpuşar, papiţoiul de boc fiind tot ce-şi putea dori de la o marionetă. Băieţii ăştia doi îmi aduc aminte de Contele Dracula şi discipolul său închis într-un ospiciu, R.M. Renfield. 😀

Ieri a fost o zi plină de evenimente ce implicau şi Guvernul României. La Sinteza Zilei însă, micuţul şi pe vîrfuri mereu Boc, a simţit nevoia să intervină ca să explice de ce stătea pe vîrfuri la poza de grup postată de Ciutacu la el pe blog. Pe lîngă asta, nu s-a putut abţine de la a jigni pe unul dintre invitaţii lui „domnule” Gîdea. Dacă Paulie voia un răspuns la întrebările sale, atunci eu cred că asta spune totul..

Reclame

Responses

  1. Cel mai mic si mai politic banc: Boc!:))

  2. bună asta, Rere. 😀

  3. omul asta e incredibil!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: