Publicat de: ionutu | iunie 26, 2009

Aprindeţi avariile pentru Buzdugan!

România este o ţară frumoasă, bogată, plină de oameni deştepţi şi frumoşi, şi cu simţul umorului la ei. Tot România este ţara în care OTV cîştigă de la o zi la alta din ce în ce mai mulţi telespectatori, celelalte televiziuni încercînd atunci cînd nu dau sau nu-l pupă în cur pe Conducător, să copieze stilul „senzaţional” al televiziunii de garsonieră, atît de apreciată de marele public.

În România avem, pe lîngă TV, şi presă scrisă şi radio. Ziarele „minte”, „e” conduse de interese moguliene, cele mai citite fiind otevistele tabloide, citite pe burţi sleioase de taximetrişti filosofi, Can Can, Click sau Libertatea. De radio nu mai vorbesc, toţi fac farse regizate, copiindu-se unii pe alţii sau, de pe bloguri mai mult sau mai puţin cunoscute. Avem şi bloguri. Cam vreo 32596 după ăştia de la ZeList. Şi zilnic apar altele noi. Ceea ce înseamnă că în fiecare romîn cu blog, zace latent un formator de opinie.

A murit Megastarul. A murit Michael Jackson. Trist, pentru că a murit un om. Păcat, pentru că a murit cu zile, alegînd să se sinucidă puţin cîte puţin, în fiecare zi. Din fericire pentru el, va trăi mai departe prin muzica sa. Deşi dacă mă gîndesc bine, omul Michael, murise demult. Rămăsese doar brandul de el, şi un cadavru ambulant, o capcană pentru sufletul său excentric de artist, ce din păcate, azi-noapte a ajuns la capătul puterilor sale, ca şi gazdă pentru acest suflet.

Ca de obicei, romînul nu-i sătul, pînă nu-i penibil. Toată dimineaţa, dictatorii plagiatului, cocalarii otevişti ai radioului, Buzdugan şi prietena sa la menopauză Morar, au dat un spectacol ieftin din moartea Megastarului. Au citit mesaje lacrimogeno-manelistice de la ascultătorii de dimineaţă ai radio Zu, telespectatorii de noapte ai lui DDTV; au dresat corporaţioniştii să aprindă avariile în trafic pentru M.J.; au aruncat cu căcat în cei ce le trimiteau mesaje normale, decente, de critică la adresa a ceea ce făceau ei din drama artistului, pe sistemul „cine nu-i ca noi, e’mpotriva noastră!”. Toate astea, doar pentru audienţă.

Nu era mai de bun simţ dacă tăceau dracului din gură, şi ţineau un moment de reculegere, urmînd ca apoi din oră în oră să difuzeze cîte-o piesă de-a artistului?

PS: aştept ultraşii ascultători de ZU să mă înjure pe această cale. Ştiu că sunt muuuuulţi. Doar de aia sunt ei acum pe locul unu’.

Reclame

Responses

 1. Vezi, d-aia ascult eu doar Guerrilla. NUMAI Guerrilla!!!
  RIP MJ

 2. eu o „ard” pe Magic fm. 😀 Şi pe diverse radio-uri online care difuzează numai muzică, fără realizatori piţiponci sau pauze de reclame.

 3. Traiasca al nostru Radio DJ! FUCK ZU!

 4. Şi eu ascult MagicFm acasă şi EuropaFm la serviciu.
  Decenţa, asta lipseşte mediei când e vorba de astfel de ştiri.

 5. „decenţa” e un cuvînt străin lor.

 6. din pacate asta se vinde in Romania asa sa inteles ca se face audiente si ei traiesc din audiente atit timp cit au „materie prima ” asta vor da pe posturi tv sau radio din pacate la fel se intimpla si in politica cistiga cei care sint votati de „materie prima” atit timp cit cei care vad Romania cultural nu vor sa voteze nimic nu se va schimba.
  O strategie buna a aplicat radio ZU ( nu il ascult au o transmisie rea pe net ) stiu ca romani cred in lacrimi si reactioneaza deci de ce sa nu foloseasca metoda.a fost aplicata si in trecut in toate domeniile si a mers.
  o zi buna

 7. A murit Michael jackson? Nu ştiam.

 8. Cyprus,
  o fi mergînd, dar eu nu pot fi de acord cu „metoda” asta..

  Vania,
  chiar aşa. Mă mir că n-ai aflat.. 😀

 9. Eu sunt cu dementii de la 21 si cu Magic… deci nu Zu!

  RIP Michael Jackson! 😦

 10. N-ai fost pe fază când în clipa imediat următoare unei melodii de-a lui MJ s-a difuzat Costi Ioniţă? Asta a fost bomboana de pe colivă.

 11. ionutu
  Nici mie… dar ce sa faci daca „materie prima ” exista.
  un weekend minunat

 12. Oana,
  păi ce, nu e şi Costi un mare muzician? 😀
  Şi mai tare mi s-a părut să-l văd pe marele nostru poet naţional, (în)cîntarea României, Adrian Păunescu, vorbind despre viaţa şi opera lui M.J. …

 13. Paunescu ca Paunescu, dar sa-l iei la intrebari pe Ion Dichiseanu despre MJ cum au facut astia de la Acasa… penibil de-a dreptul.
  Eu nu inteleg de ce atata „durere”. Ce daca e mort? cat traieste il faci cu ou si cu otet peste tot si cand e mort sa-l vorbesti de bine? E adevarat, ramane acolo ceva, ceva ce numai el putea sa faca, insa de la asta pana la a ajunge la spital ca ai fost fan si plangi de moartea lui…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: