Publicat de: ionutu | august 5, 2009

Bravo Răzvane, you’ve got ballz!

Cu fiecare zi ce trece, îmi dau seama, şi probabil nu sunt singurul, că trăim într-o lume bolnavă de ipocrizie şi înglodată în nişte tipare atît de vechi, încît dacă Inchiziţia ar reveni, cu siguranţă că membrii ei nu ar resimţi vreo diferenţă între perioada lor şi zilele noastre. Că tot am amintit de Inchiziţie, trebuie să punctez o chestiune ce mă scoate din sărite de fiecare dată cînd mă gîndesc la ea: toată lumea acuză crimele Holocaustului, toată lumea este hipersensibilă la această perioadă din istoria noastră, am înfiinţat institute de studiere a Holocaustului, Hitler este de multe ori recunoscut ca anticrist, etc., etc., vorbărie, bla-bla-bla. Corect! Omul e responsabil de moartea muuuultor evrei nevinovaţi. Dar la fel este şi biserica prin instituţia ei de acum cîteva veacuri, Inchiziţia. Dar se pare că dacă e-n numele Domnului, e ok. Ai dracului ipocriţi..

Revin la oile noastre, dragi oi ale Domnului. Toată lumea a auzit măcar odată de Răzvan Ciobanu. Băiatu’ ăla rubicond, prezentat mai întîi ca monden şi apoi ca stilist, meserie la care omul chiar se pricepe. Tot el este omul care a definit cuvîntul trendsetter în România, chestiune cu care pînă la urmă nu pot fi decît de acord. Nu oricine poate fi trendsetter. Ca şi Fernando Torres sau David Beckham, personaje ale căror freze au inspirat toată suflarea cocălărească din ţara noastră, de-i vezi pe toţi tunşi cu ciobul şi îmbrăcaţi ca morţii lui Michael Jackson în videoclipul de mare angajament, Thriller.

ciobanu

Răzvan Ciobanu este unul dintre primii gay declaraţi din ţară. Omul a dat-o pe faţă, chestiune pentru care îl respect, deşi nu-mi place omul şi nu mă interesează într-un mod deosebit. De ce îl respect? Pentru că trebuie să ai coaie tată, ca să „get out of the closet” într-o ţară ortodoxă şi închistată precum România. Cum se pare că Ciobanu este omul premierelor, nu s-a sfiit să se sărute în public cu iubitul lui, chestiune care a inflamat opinia publică, prin ziarele şi jegurile de publicaţii de scandal. Ei şi ce? De ce nu se inflamează nimeni aşa vîrtos cînd nişte adolescenţi în călduri îşi dau limbi cu pleoscăituri în tramvai, pe scaunul din spate? Sau pe bancă în parc, în văzul tuturor. De ce nimeni nu se inflamează cînd vine vorba de lesbiene? Şi ăla este tot comportament gay, numai că-i cu femei.
Bravo mă Răzvane, pentru asta numai respect.

Aştept ca şi Mircea Badea să recunoască că are un fetiş ascuns pentru femeile grase, altfel nu văd de ce le-ar înfiera aşa de tare.

Credit foto: cancan.ro

Reclame

Responses

  1. ce pretentii s-avem atat timp cat in tarisoara asta era interzis si scrisul cu stanga pentru stangaci ?!

  2. Eduard,
    de asta cu scrisul nu auzisem…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: