Publicat de: ionutu | septembrie 22, 2009

Vrum, vruumm, vrummmm. La o parte bă sărăntocule!

Radu de la groapacuproşti.ro scrie într-un articol de ieri despre cursele ilegale ce se petrec noaptea prin Braşov. Fapt pentru care mi-am adus şi eu aminte că demult am ceva împotriva poponarilor ăstora cu bani care au văzut şi ei un film de categoria „Ţ” cu Vin Diesel acum vreo 4 ani, în care nişte cocalari americani făceau aceeaşi chestie, sau sunt fani ai seriei NFS Underground ce au trecut direct de pe consola PlayStation la volanul unor bolizi care din nefericire chiar omoară oameni şi la care cheat-urile nu există.

Cine sunt mamelucii ăştia ce se întrec în cai putere în fiecare seară începînd cu ora 21.00? Poliţia are vreo evidenţă a lor? Poliţia poate să se atingă de ei? Vrea să se atingă de ei? Nu ştiu, mă îndoiesc. Dacă în ţara asta conduci o maşină de 60.000 de coco, te pişi pe cine vrei tu. Şi nici miliţienii nu par că s-ar strădui să facă ceva în privinţa asta. Pula mea, excuse my english, orice om are preţul său. Iar miliţienii se vînd mai uşor şi mai ieftin decît fetele de la pod, evident, după legendarul principiu „famelie mare, remuneraţie de la buget, mică.”

Alo, domnu’ Tămîrjan, faceţi ceva în privinţa asta? Sau dumneavoastră vă place numai s-o faceţi pe interesantul profitînd de funcţia deţinută. Btw, adică by te way, care în română s-ar traduce prin „apropo”, învăţaţi odată să respectaţi contribuabilul. Multă lume se plînge de atitudinea dvs. cînd vă aflaţi în exerciţiul funcţiei. Anunţaţi-ne şi pe noi cînd o să prindeţi capii acestor „brigăzi” de drifting. Nefesişti. Sau cum dracu’ le-o spune. Să putem ieşi şi noi în siguranţă pe străzi, ca pietoni, pasageri sau participanţi nevinovaţi la trafic.

Alo, presa din Braşov. O campanie, ceva.. acolo, nu văd ce aţi pierde. Un reportaj de investigaţie, ar fi interesant. Dacă iese bine, cine ştie, poate fi chiar biletul de plecare la vreo televiziune centrală, a autorului. La duduia cu berea în ochii lui Căncescu a funcţionat campania de presă. Poate merge şi aici. Think about it!

Nu pot să scriu despre psihopaţii ăştia fără să-i mulţumesc din inimă primului gospodar al oraşului, domnului George Ciudosu Scripcaru, primarul oraşului nostru cel ce a făcut posibil prin ctitorirea mai multor sistematizări ale circulaţiei, ca bulevardele Braşovulului să devină noaptea veritabile piste de viteză pentru cei descrişi mai sus. Vă foarte mulţumim domnule primar. Fără dumneavoastră, oraşul nostru ar fi fost unul mai sigur dar cu siguranţă plictisitor. Aşa, noi ne mîndrim cu colţul ăsta de Românie în care elicopterele zboară nestingherite peste casele oamenilor, nopţile avem mereu parte de raliuri ilegale datorate giraţiilor şi sistematizărilor dvs, peisajul plictisitor de munte este înlocuit cu blocuri-bloculeţe, case-căsuleţe, Kronvest, Vectra, Zinger Maor. Sunteţi sufletul Braşovului, omul-orchestră al urbei.

Cu respect şi lacrimi în ochi,
Grinch din Braşov.

Reclame

Responses

  1. Ce dementa! Si strada chiar este circulata… si nu mai bine sa ai un pistol la tine si sa le zbori creierii la nebunii astia? Ok, ai o pasiune, dar nu trebuie sa ti-o manifesti in centrul orasului… sunt atatea locuri parasite unde te poti invarti de toti banii pe care „tati” ii face 😀

  2. Ştiu eu un loc: Siberia.

  3. Măi refer la treaba cu miliţienii. Astora le e frică şi de umbra lor. Pe aia cu bolizi de sute de mii de euro îi lasă în pace. Că nu le iese nimic, decât datul afară de la job. Poate. Într-o ţară a şmecherilor, într-un oraş al şmecherilor, care epatează, de ce s-ar întâmpla ceva împotriva lor. Vrei să rămânem fără conducători ai oraşului? Sincer, eu de unii m-aş lipsi.:)

  4. Jucaria aia galbena care se invarte ca un titirez, Nissan-ul ala GT nu este mult prea cunoscuta in Brasov? Nu cumva este masina lui Onofrei ? 😉

  5. Nu ştiu Radule. Aşa o fi. Dar dacă tot au hobby-ul ăsta, de ce nu se duc în afara oraşului? Sau în vreo parcare mai mare. Că şi-aşa platformele ăstea sunt goale noaptea. De poliţie nu mai zic nimic. Nu întîmplător Braşovul a devenit în ultima vreme mai ceva ca-n Vestul Sălbatic. Eficienţa miliţiei? Numai anei. Adică autori necunoscuţi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: