Publicat de: ionutu | septembrie 30, 2009

Există viaţă fără CET.

viatafaracet banner Este numele unei campanii de advocacy (influenţarea politicilor publice prin implicarea activă a comunităţii, pe scurt) iniţiată de o braşoveancă aprigă de-a noastră începînd de mîine pînă la sfîrşitul lunii octombrie.

„ei bine, mie mi se pare înfiorător ca în anul 2009, într-un oraș european, cetățenii acestuia, contribuabili la bugetul local, să nu aibă apă caldă și căldură!! cred că problema CET a devenit o problemă socială a Brașovului și este de datoria Consiliului Local de a găsi soluții cu impact pe termen scurt, mediu și lung. sunt conștientă că agenda consilierilor conține multe probleme, astfel încât, ca un bun cetățean, vreau să le dăm o mână de ajutor în a găsi soluții eficiente.

aceasta este filozofia care stă în spatele campaniei “EXISTĂ VIAȚĂ FĂRĂ CET“, campanie care pornește astăzi. fără implicarea voastră, ea nu are sorți de izbândă! indiferent că mai beneficiați sau nu de serviciile CET, dați o mână de ajutor pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna și a ne concentra ulterior pe alte probleme nerezolvate ale Brașovului (ex. locuri de parcare, poluare, infrastructura educațională sau de sport, locuri de muncă, agrement, turism, etc).”

Mie mi se pare o iniţiativă lăudabilă şi am să pun şi eu umărul s-o ajut în demersul ăsta. Mai multe detalii despre campanie, cum vă puteţi implica, ce se doreşte, găsiţi aici.

De asemenea, aş vrea să văd pe cît mai multe bloguri ale braşovenilor (cel puţin pe cele pe care le am şi eu în blogroll) bannerul acestei campanii. Eu l-am afişat deja în colţul din dreapta, lîngă Crin.

Reclame

Responses

  1. […] de bani pentru ei, o sugativă şi o sursă de umilinţă pentru noi. Pînă aici! În calitate de susţinător al campaniei Claudiei, fac un apel la posesorii de blog din Braşov de a participa mîine la o […]

  2. […] calitate de susţinător al campaniei Claudiei, fac un apel la posesorii de blog din Braşov de a participa mîine la o […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: