Publicat de: ionutu | octombrie 2, 2009

Există viaţă fără CET – întîlnire grup susţinători

Acest anunţ este adresat tuturor blogărilor din Braşov şi nu numai, tuturor celor care citesc bloguri şi nu au încă unul, tuturor celor ce au sau au avut de-a face cu sistemul centralizat de căldură, cunoscut şi sub numele de CET, cel puţin aici în Braşov. Printre multele lucruri moştenite de la Ceauşescu şi pe care noi ca naţie nu am reuşit să le perfecţionăm sau să le modernizăm, CET-ul are o situaţie aparte: cei aflaţi acum la cîrma oraşului au reuşit să-l pună pe „chituci” vorba poporului. Este o „moară” de bani pentru ei, o sugativă şi o sursă de umilinţă pentru noi. Pînă aici!

În calitate de susţinător al campaniei Claudiei, fac un apel la posesorii de blog din Braşov de a participa mîine la o întîlnire pe tema CET Braşov. Aceasta va avea loc mîine (3 octombrie) de la ora 17.00 la Tonic Bar, pe strada Mureşenilor foarte aproape de Biserica Neagră.

Sunteţi cu toţii aşteptaţi. Confirmaţi vă rog aici printr-un comentariu, sau aici. Este timpul ca blogmeet-urile şi cei ce participă la ele să demonstreze că pot schimba ceva prin forţele lor, faptul că scrii pe un blog nefiind doar o pierdere de timp sau o metodă de hrănire a selfesteem-ului.

Reclame

Responses

  1. Chiar imi doream sa particip la blogmeetul de maine insa merg la o nunta si nu am cum sa ajung. Desi subiectul in cauza (CET) nu ma afecteaza pentru ca sunt debransat de multi ani, recunosc ca e o problema care merita dezbatuta si voi fi de acord sa o promovez. Astept intai un review al discutiilor de maine.

  2. Cătălin,
    nu-i bai, n-au intrat zilele în sac. Vor mai fi ocazii să ne vedem. Între timp poţi pune un banner al campaniei pe care o să îl găseşti aici. Nu te costă nimic. 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: