Publicat de: ionutu | octombrie 13, 2009

Trăiască partidul, …escu şi poporul!

România anului 2009 mă înspăimîntă şi mă scîrbeşte deopotrivă. Acum, parcă mai mult ca niciodată. Ştiu că s-a furat dintotdeauna în ultimii 20 de ani, dar buboiul trebuia să se spargă odată şi-odată. Aveam nevoie doar de un context, un climat mai puţin prielnic, o criză economică globală, care să ne lovească în plex pentru a ne putea readuce cu picioarele pe pămînt. Băi, şi ne-a lovit. Şi ca orice popor democratic, ne aşteptam şi noi să ne scoată din căcat cei pe care i-am ales să ne reprezinte. Din păcate, aceştia fiind aleşi pe bază de care dă mai multă bere şi mai mulţi mici, deci din start, nişte incompetenţi puhavi, nu s-au străduit nicio clipă să mimeze măcar interesul în rezolvarea sau găsirea unor soluţii care să contracareze efectele recesiunii. Au furat, care cum a putut, precum troglodiţii după un uragan care stau şi adună, scotocesc printre resturile intrate în putrefacţie, ale unei societăţi aflate în colaps din toate punctele de vedere.

Ba mai mult chiar, după ce n-au mai avut ce fura, s-au mai şi îndatorat pe la cămătarii internaţionali, dar vorba vine s-au îndatorat, că de plătit n-or să plătească ei sau beizadelele lor vreun sfanţ, din moment ce tolbele lor sunt pline şi suficiente să susţină generaţii întregi de hoţi împuţiţi. Va plăti tot cetăţeanul, că doar el este pilonul de bază al societăţii.

Toţi se bat cu pumnii în piept, care mai de care pe la televiziunile moguliene sau cea de stat. Toţi ne vor binele, toţi au prin discursuri cuvintele cheie „cetăţean”, „popor”, „interes public”, „corupţii ăia”, „numai noi putem salva România”. S-o salvaţi de cine, bă? Da’ România unde e?

dude, where's Romania? sursa foto.

România e sub fundurile lor grase şi lăsate. Sub fundurile preţioase şi pneurile limuzinelor conduse de beizadelele lor europarlamentare cu studii aprofundate la Universitatea Bamboo din capitală.

România e la locul ei. În timp ce noi nu vrem nimic. Noi vrem respect şi organizăm mişcări de rezistenţă, după ce ani la rînd ne-am pupat în bot cu toţi găozarii politici pentru audienţe mari. Îmi vine să rîd, numai că nu e de rîs..

Reclame

Responses

  1. […] pe tema asta, politica actuală nereuşind pînă acum decît să-mi stîrnească o monstruasă stare de lehamite. Văzînd eu o mare infinită de posibilităţi şi combinaţii, luate toate după probabilităţi […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: