Publicat de: ionutu | februarie 24, 2010

Tribuna exprimării libere

Se pare că în laboratoarele secrete de pe Eroilor 8 se munceşte de zor. Pentru a stopa iminente acte de indisciplină civică la adresa Conducătorului Iubit, conform unei ştiri apărute într-o publicaţie gratuită vădit vrăjmaşă Centaurului ctitor de Patinoare Olimpice prin parcuri odinioară verzi, s-a purces la amenajarea unui loc special pentru eventualii oponenţi nemulţumiţi ai sistemului. O tribună oficială de exprimare liberă a oricărui of, pentru cetăţenii plătitori de taxe şi impozite şi enervant de bogaţi ai micuţului Vaslui transilvănean, amplasată taman unde şi-a ‘nţărcat Nicolae iapa, în capătul oraşului, la ieşirea înspre Bucureşti, departe de ferestrele termopan, termopan, termopan, termopan, termopan (ca’n reclamă), ale primarelui. Cică va fi vai şi-amar de buzunarele ăluia care va mai îndrăzni să protesteze în altă parte decît în tribuna amenajată cu atîta grijă şi respect pentru liniştea cetăţeanului model, conştiincios alegător de paţachine democrate. Mai multe detalii aici.

În ritmul ăsta, riscăm să murim înecaţi în prea multă libertate de exprimare. Ca să evităm un astfel de deznodămînt vremelnic, azi (şi de acum în fiecare miercuri) aveţi libertate în a vă exprima orice nemulţumire v-ar trece prin căpăţîni, aici, în cadrul Tribunei (Virtuale) a Exprimării Libere.

Reclame

Responses

 1. Măi, dacă dorim a protesta, o putem face mai inteligent. Ne îmbăcăm cu tricouri ce poartă un mesaj „drăguţ” şi staţionăm un timp prin faţa clădirilor portocalii.

 2. […] Păi … vine așa, dintre fete: Alexandra,  Ada,  Ana, mai vine hobbitu, și Ionuțu a zis că vine, evident, Vania, și cu Onici, să-l întreb și pe […]

 3. Da, se poate. Dar numai cu condiţia ca unii să ţine de şase la pinguinii de comunitari.

 4. Daca nu ma inseala memoria, in urma cu cativa ani a mai fost amplasata o tribuna, pe o alee a Parcului Titulescu…

 5. * inca dorm- am scapat un „e” in „insala”:D

 6. Oana,
  încă se mai găseşte, deşi vopseaua cu care stătea scris „Tribuna Cetăţeanului” după model londonez s-a scorojit total. Era o idee bună a lui Ghişe. Din păcate la noi dacă ieşi din mulţime eşti luat de nebun. Amplasamentul ei era ok, era relativ aproape de instituţiile ce adăpostesc „competenţa la ea acasă”. Suficient de aproape pentru a da noţiunii de „dezbatere publică” mai multă tărie. Din păcate sau din fericire, ne-am găsit un nou colţ al exprimării, odată cu apariţia internetului.

 7. mie asta mi se pare doar o stire funny. sa fim seriosi, cine vrea sa protesteze o face in fata celor pe care ii targeteaza, nu la dracu-n praznic :))

 8. @catelul alpha: si cine te retine sa iti faci un tricou cu „salutari din inima partidului/primarului/ oricui” si sa te plimbi cu el prin locurile tale obisnuite??? mesajul se propaga mai rapid…

 9. […] Ionuţu – Femeia ar trebui să fie o tribună a exprimării libere. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: