Publicat de: ionutu | martie 10, 2010

Citatul zilei

Aseară, Boc la OTV, la întîlnire cu poporul suveran şi manelist:

„Se vor închide unele şcoli, mai ales cele care nu produc nimic.” – bun… deci şcoala ar trebui să producă, la fel ca orice SRL, în viziunea ilustrului expert în drept constituţional. Doamne!!! Dacă cineva îmi spunea în urmă cu cîţiva ani în urmă că se poate şi mai rău în România, nu l-aş fi crezut. Dar uite că se poate. Întrebarea zilei este: se poate ceva mai rău decît Boc-Băsescu şi ai lui?

Din aceeaşi categorie, de data asta de pe un blog al unui om supărat şi nu prea, pe sistem:

Mai multe, aici.

Reclame

Responses

 1. Mai exact, cuvinţelele lui erau: „Şcolile care cheltuie bani mai mult decât produc trebuie închise”. Urmând aceeaşi logică, bănuiesc că ar trebui închise şi spitalele, orfelinatele etc.

 2. Cred că aplicîndu-se acelaşi ortodox algoritm, ar trebui să înceapă cu Guvernul.. 😀

 3. lasand la o parte micul detaliu ca treaba e grava si deja-mi pregatesc actele de emigrare, intrebarea mea pentru tine ar fi:

  Ce soarta infama si ingrata te-a facut e tine sa opresti tembelizorul la Zero TV? 😉 Sper ca n-ai pierdut vre-un pariu sau ceva de genu’ …

 4. domnule.. zapam.. şi am nimerit pe otv. Şi mi-am zis ia să mă uit un pic la prostălău. Că turuia ca o mitralieră la televiziunea poporului.. am stat pe ceas, 5 minute. Timp în care piticu’ porno a debitat mai multe prostii în afară de asta cu şcolile care nu produc.. 😀

 5. Ma distrează poza aia cu Scripcaru. E destul de mişto, eu am făcut-o, la Aro Pallace, la premiile CCIBv, apoi i-am dat-o unui cetăţean ce colabora cu PNL pe vremea aceea. De atunci e pe toate blogurile, ziarele şi site-urile, ceea ce dovedeşte, încă o dată, că duşmanii lui Scripi sunt leneşi. Nici măcar o poză mai de doamne ajută nu pot face.

 6. Felicitări bre. N-am ştiut detaliul ăsta. În cazul ăsta, pun şi-un credit foto. 😀

 7. asta este realitatea !
  ps:ms ionutu

 8. Eugen,
  cu plăcere.

 9. Oricum, partea de vârf a emisiunii a fost când a afirmat că el a participat la revoluţie fără să-l vadă nimeni şi nu s-a lăudat cu asta nimănui. Nici chiar părinţii lui n-au ştiut.
  Înduioşător, nu-i aşa?!?

 10. Da.. de asta uitasem.. 😀 😀 Boc cel revoluţionar.. 😀

 11. Inseamna ca nu ai prins faza cand a invatat un an intreb la o materie pentru admiterea la facultate si cand s-a dus sa se inscrie materia respectiva nu mai era proba la admitere. A trebuit sa se inscrie la o facultate unde se dadea istorie 🙂

 12. * intreg….scuze…graba strica treaba

 13. Andrei,
  n-am stat decît 5 minute cu ochii la otv. Am ratat şi faza asta. 😀

 14. Au rîs ăia la Antena3 de el, în draci, la emisiunea lui Gîdea. Da, a stat 1 an, angajat la CAP( asta îl scutea de armată)ca să înveţe pentru ca să dea a 2-a oară admitere la drept, şi cînd s-a prezentat la examen, a aflat că se dădea concurs din alte materii!!! 😀 :)..şi prostul se mai şi lăuda, cu fudulie, ce grozav a fost el!!
  Domn’e, nu zic că nu poate să ne fie mai rău(doamne feri de catastrofe naturale,de război..boală..), dar aşa un nepriceput, tăntălău, fără orientare, fără fler, fără o aplecare de conducător, cu pregătire insuficientă dar şi cu orgolii de CAP-ist ..care să fie numit prim ministru,de 4 ori… nu cred că e posibil!!

  Cît despre poza lui Scripcă, Eftimie poa’ să-i ceară nişte bani că l-a popularizat aşa de făţos cum nu mai e de mult! De cînd apleacă el urechile numai la cine trebuie( nu ca Boc, sărmanul, care mai greşeşte ,mm, de prea bun ce e) s-a urîţit.
  Lasă, scripi, poate te fac pe tine prim ministru dacă mai scapă Boc prin oale cînd e plecat stăpînul! Hîm, nişte giratorii şi nişte borduri cît e ţara de lată, ce zici?? 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: