Publicat de: ionutu | martie 17, 2010

Daniel Răduţă a strâns banii.

Daniel Răduţă a strîns banii. Mi se pare fantastic. Îmi place să cred că am asistat în decursul acestor săptămîni la o victorie a blogosferei. Blog de la blog, obscur sau arhi-cunoscut, şi-au unit eforturile pentru a ajuta un om. Pentru a-i da lui Daniel confortul psihic că nu e singur, că mulţi oameni au auzit povestea sa şi că vor face ceva, un gest infim pentru ei, pentru a-l ajuta. S-au strîns astfel cei 150.000 de Euro necesari pentru operaţia care ar urma să-i salveze viaţa. S-au strîns chiar peste targetul propus, şi continuă să se strîngă bani.

Îi doresc lui Daniel multă sănătate şi tot binele din lume. Celor ce priveau pînă acum fenomenul blogosferic cu îndoială, sper că li se vor închide acum gurile. O mare parte din bani s-a strîns prin efortul online al celor mulţi. Nu spun eu asta. O spun cifrele. Intraţi pe site-ul lui şi o să vă convingeţi.

Ar fi frumos să identificăm acum un alt om aflat în impas. Şi să-l ajutăm măcar pe un sfert pe cît am putut-o face în cazul lui Daniel. Poate chiar Daniel să fie cel de la care să plece îndemnul.

PS: încheind într-o notă optimistă (sănătate multă Daniele!), Daniel Răduţă este lider şi-n ZeList. 😉

Reclame

Responses

 1. Hehe, sa se faca e bine si sanatos sa-si poata strange nevasta-n brate in momentu-n care-i pelaca odrasla la facultate 😉

  In rest, ramane de vazut ce se-ntampla, ca acum s-a creat un precedent 😉 Si cu ZeList-ul, e o chestie normala, avand in vedere cat „link-juice” a primit de la absolut toata lumea, nu? 🙂

 2. Aşa e. Să fie sănătos omul, asta e cel mai important. 🙂

 3. Să-i facă bine tratamentul şi să trăiască să-şi vadă copilul mare şi să aibă toată viaţa prieteni ca sufletiştii care l-au ajutat!
  Dar nu cred că sistemul ăsta de ”ajutat” un om să se însănătoşească este normal! Normal ar fi fost, Ionuţ, ca omul ăsta să se interneze în spital şi cei de acolo să facă tot posibilul să îl trateze. Şi dacă nu puteau ei, să fie trimis la clinica care să-l poată ajuta, fără să-l pună pe drumuri să caute bani dacă vrea să trăiască!
  La asta trebuie să tindem şi să nu-i lăsăm să ne negocieze tratamentul. Fiecare a contribuit la sistemul de sănătate, şi de multe ori nu fiecare a avut nevoie de ajutor! Bani ar trebui să existe şi să fie cheltuiţi în folosul celor în nevoie!
  Mare victorie a blogosferei dar şi mare bafta lui Daniel că a intrat în atenţia barosanilor cu trafic mare, cu influenţă şi în media!

  Te salut, Ionuţ şi doamne-ajută să fiţi sănătoşi, să mai puneţi blogosfera şi la alte treburi! 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: