Publicat de: ionutu | aprilie 22, 2010

Cocalari gay

Să ne-nţelegem din start. Nu am nimic cu homosexualii şi nici nu-mi plac lesbiencele ca în cazul majorităţii homofobilor cu acte în regulă. Dacă aveţi prea mult timp şi nu ştiţi ce să faceţi cu el, aţi putea să vă uitaţi la American Beauty o dată. Apoi, după ce l-aţi văzut şi n-aţi înţeles ce legătură are filmul cu articolul de faţă, mai vizionaţi-l încă o dată. Şi poate veţi înţelege cum stă treaba cu ura faţă de aproapele nostru căruia nu-i sunt pe plac femeile.

Cu cocalarii treaba stă altfel. Pentru că în orice clipă, inclusiv eu, sau voi cei care citiţi aceste rînduri, puteţi la rîndul vostru, fi consideraţi cocalari, de cei din jur. Nu vreau să transform acest eseu într-o teză de doctorat cu subiectul „Antropologia cocalarului” şi de aceea voi trata în cele ce urmează, bazîndu-mă pe o poză, conceptul de cocalar gay.

Nu poţi spune cocalar, fără să asociezi acest cuvînt cu mărci precum Armani sau Dolce & Gabbana, BMW X6, Audi Q7, ochelari de soare tip muscă, lănţoace groase la gît, cefe late, burţi scîrboase, mîini mici mereu transpirate..

Să revenim la oile noastre, subiectul acestui articol. Cocalarii gay. Ei sunt o specie internaţională, şi nu cum în mod eronat aţi crezut ca urmare a excesului de urmărit cocalari.com, „decît” români.

(sursa)

O luăm pe rînd. În imaginea de mai sus vom găsi 5 handralăi, executînd pare-se un gay gang bang rape, sau un viol în grup, între persoane cu înclinaţii homosexuale. Ce-i diferenţiază pe ei 5 de restul comunităţii gay, mă veţi întreba.

Ce-i diferenţiază pe ei 5 de restul comunităţii gay?

Păi sunt îmbrăcaţi bine. Cu haine de firmă, marca preferată a cocalarilor, D&G. Vă voi răspunde eu. Plus că vorbim despre o reclamă a acestui brand. Şi începem cu tipul gol tolănit la pămînt de nişte teribile crampe stomacale din cîte putem observa. Miaghy cu părul alb şi Daniel-san par a studia cu atenţie anatomia trupului masculin, profitînd de poziţia deschisă a handralăului cu dureri stomacale care ar fi trebuit să ia un Dicarbocalm. Ar fi fost mai eficient dacă ar fi combinat Dicarbocalmul cu un Colebil, după umila mea părere.
Apoi, avem tipul care pare a se descheia la şliţ. Nu ştim exact care e problema lui, nu ştim dacă a terminat, dacă se pregăteşte să înceapă, dacă îl taie vreo pişare, sau pur şi simplu are şi el crampe stomacale. În fundal, îl vedem şi pe al cincilea, despre care putem spune doar că e fericit că în sfîrşit i-a reuşit nodul la cravată…

Şi nu. D&G nu e o marcă pentru gay.

Reclame

Responses

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Ionut Seliman. Ionut Seliman said: Cocalari gay http://bit.ly/bb6O7u […]

  2. da, sa vezi cocalari din aia care-si iau d&g contrafacuti de la brintex. mi se pare de tot cacatul reclama. e pentru fotbalistii care se delecteaza cu cate-o vanzatoare de mall si se cred macho

  3. […] G1b2i3,  George Serban, Hobbitu, Invizibilul 3, Ioan Usca, Ioan Usca Teologie, Ion Dascălu, Ionuțu, Isabellelorelai, Jan Timuș, Keltoi […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: