Publicat de: ionutu | aprilie 27, 2010

Masa Critică Braşov – aprilie 2010

Ce aduce nou ediţia din aprilie? Păi un logo nou (sau cel puţin, nou pentru mine) foarte fain şi o mică modificare în program: ora şi traseul. Ne întîlnim la ora 18.00, a se observa ora de vară, tot în locul binecunoscut deja, în faţa primăriei, în dreptul celebrei replici a Lupoaicei. În ceea ce priveşte traseul, există două variante. Ori rămîne cel clasic deja, cu menţiunea ca fiecare biciclist să poarte vestă reflectorizantă şi să se meargă în coloană – variantă în care oricît de optimist aş fi, nu cred, nu cred că se va întîmpla ca oamenii să se disciplineze peste noapte, dezvolt un pic mai încolo – cum anunţă şi Alex pe brasovbike.com şi pe Facebook.

Ori în cel mai rău caz, ne vom plimba civilizat pe „pistele” de bicicletă, apărute în batjocură prin Braşov, doar graţie unor campanii electorale, aşa cum propune Robert.

Una peste alta, dacă „bikerii” nu învaţă să respecte nişte reguli simple de bun simţ care se aplică atît la Masa Critică organizată lunar, cît şi de fiecare dată cînd se urcă pe şa, riscă să-şi dea singuri cu firma’n cap, sabotînd cu bună ştiinţă prin comportamentul lor indisciplinat un eveniment ce se vrea a fi tocmai unul care să disciplineze şi să atragă atenţia participanţilor la trafic şi opiniei publice, că există şi este practicabil şi mersul pe două roţi ca alternativă la pierdutul timpului şi a nervilor prin intersecţiile unui oraş sufocat.

Ne vedem vineri deci, cu vestele pe noi. Musai.

Reclame

Responses

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Ionut Seliman. Ionut Seliman said: Masa Critică Braşov – aprilie 2010 http://bit.ly/dBxi0x […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: