Publicat de: ionutu | mai 5, 2010

Contador, Lance, atenţie! Comanda la Mândruţă.

Cine poate să-mi spună în medie cam care e distanţa parcursă de un ciclist profesionist, într-o zi, într-o etapă de Tour de France. Sau Giro d’Italia, că tot începe în vreo două zile. Nu de alta, eu ştiu cam cît e. Şi Contador ştie. Ştie şi Lance Armstrong. Da’ ei din asta trăiesc.

Numai Mândruţă nu ştie. Şi se duce la război nepregătit. Doar de dragul unei idei. Doar pentru că dă bine şi e culeanu să fii starostele unei acţiuni eco. Doar pentru a dovedi încă o dată că suntem oamenii formelor fără fond. Să pleci cu bicicleta de la Bucureşti la Constanţa, pe un drum circulat de bizoni cu permis, cu încă vreo 200 de biciclişti în mare parte amatori. Despre asta vorbim.

L-am văzut în materialul video şi pe Alex de la brasovbike.com. Alex, cum a fost? Poate ne spui mai multe. 😉

Reclame

Responses

  1. Sa pleci singur sau cu inca o persoana pe un drum circulat de bizoni cu permis poate parea o nebunie. Dar nu e. La fel cum nu e nebunie sa porti tricou in decembrie daca afara sunt 20 de grade Celsius.
    Iar sa pleci la drum cu 200 de biciclisti (chiar si amatori) intr-un cadru organizat, cu masini de insotire, cu ambulanta, cu politia in ajutor (mai ales prin Bucursti), nu mai e nici nebunie, nici vis, nici ideal, nici … altceva decat o realitate.
    OFF-TOPIC:
    Unde ai plecat? Un prieten din Bucuresti, mutat de ~2 ani in Sibiu, si-a dat seama ca – desi orasul e bine ales – a gresit tara. Si vrea sa plece. Orice sugestie e binevenita (pe blog, ca raspuns la comentariul meu, sau pe email).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: