Publicat de: ionutu | iunie 17, 2010

Astăzi continuaţi voi.

Pentru că sufăr de o uşoară indigestie cu unde de şoc taman acolo unde şi regele se duce singur, şi pentru că fan-clubul ionutu.ro cere articol nou, astăzi o să vă propun ceva nou. Lucrurile stau simplu: eu vă dau începutul unei poveşti, iar voi trebuie s-o continuaţi.

În tot acest răstimp, adică pînă mîine la 12, eu mă voi reloca undeva într-o budă cu aer condiţionat şi rîuri din suluri de hîrtie igienică, asta în cazul în care furazolidonul pe care l-am luat, nu-şi va face efectul. Ştiu că am cititori capabili şi de aceea sunt tare curios să văd ce continuări care mai de care veţi găsi poveştii propuse de mine. Iaca şi povestea, spor la scris:

Ivan se născuse în miezul iernii siberiene, într-un cătun uitat de lume, într-o mică comunitate de georgieni deportaţi de Partid. Era blond, înalt, neobişnuit de înalt pentru un rus, ciolănos şi al dracului de puturos. Tatăl său Serghei îl preluase de îndată ce mamă’sa îl înţărcase, şi-l trecuse pe DZR-ul de vodkă ieftină, un produs similiar ca şi gust şi consistenţă cu ginul Victoria, din romanul lui Orwell.

Zilele lui Ivan semănau teribil una cu cealaltă. Asta şi pentru că în regiunea îndepărtată unde văzuse lumina zilei, avea 6 luni de zi continuă, şi 6 luni de noapte continuă. Trecuseră astfel 24 de primăveri siberiene în viaţa tînărului Ivan.

Într-o zi ce părea normală, un gînd îi încolţi în mintea distilată de prea mult consum de vodkă. Avea să plece din cătunul său izolat. Voia să vadă lumea.
– Cum? se răsti bătrînul Serghei. Să-ţi laşi tu pămîntul, mama, tatăl şi casa în care te-ai născut, ca să cutreieri trela-lela prin măruntaiele Mamei Rusii? Să ne pui tu nouă tot NKVD-ul pe capetele noastre sure, acum aproape de bătrîneţe?
– Îi zice KGB, de-acum tăicuţă. Răspunse arogant Ivan. Şi apoi, nu mă duc singur. La Vladivostok mă aşteaptă cineva. Un înger de fată, Nadejda.
– Nadejda?! Da’ cum ai cunoscut-o tu pe această Nadejda? se miră bătrînul.
– Tăicuţă, de’amu avem internet, de 5 ani, aici în sat. Şi dacă îţi spun că de pe Facebook am luat-o, după ce migrase de pe hi5.com, tot n-ai înţelege. E o fată cumsecade, umblată mult prin lume.. nu-ţi face mata’ inimă rea. Eu de-amu’ mai am o noapte şi plec. Ieu Transsiberianul, şi de-acolo coborîm taman la Beijing, în China.

Reclame

Responses

 1. continuare by „pisica neagra”
  Dimineata devrema inainte de cintatul cocosului sa pornit spre gara sa ia Transsiberiabul si ….SOC…CFR lor era in greva trenul suspendat pe termen nelimitat….f..k a spus el atunci e semn de la Dumnezeu sa ramin la mine in colhoz..isi lua valiza Louis Vitanj ( era o clona a brand originale) si se indrepa spre casa..Si a trait nefericit pina in ultima zi de viata.Curaj sa mearga la gara nu a mai avut niciodata.
  THe end

 2. Genial. Mai ales brandul Louis Vitanj. 😀 😀

  Mulţumesc pisico. 😉

 3. In povestea mea, ciolanosul Ivan se intalneste cu Nadejda la Vladivostok, insa nu apuca sa mearga mai departe, caci sunt opriti de politie si dusi la sectie. Acolo sunt anchetati, deoarece se pare ca Nadejda era de fapt un transexual care facea trafic cu heroina, si era urmarita inca din Georgia.
  Batut mar si cu inima franta, Ivan reuseste sa scape din arestul politiei si pleaca intr-un orasel marunt de pe langa Vladivostok, Nakhodka, unde se angajeaza ca zilier, iar, seara de seara, priveste in largul marii si viseaza cum intr-o zi va trece inot spre insula exotica a Japoniei.

 4. Ivan ajunge in gara,asteapta ceva timp,si pana la urma vine si trenul..Ajungand la destinatie,incepe sa o caute pe mult dorita si frumoasa Nadejda.Tanara domnita,intre timp uitase de el si se indragostise de caii putere si contul din bank,aflate in posesia unui batranel simpatic.”Pizdet,suca” isi spuse Ivan,afland acestea.Hotarat,se duse la ei si le facu cunostinta cu al sau prieten Kalasnicov.
  Dupa toate acestea,hotaraste sa se intoarca acasa la singura femeie din viata lui care nu la tradat niciodata,Manuela…finish

 5. Dora,
  îţi dai seama că am căutat pe Google Earth orăşelul Nakhodka, nu? 😀

 6. MinnieMouse,
  vrei să spui că Ivan sfîrşeşte în braţele Manuelei? Cît de trist… 😀

 7. 🙂 pai daca tu ne-ai dat tema pentru acasa si Dora ti-a platit cu aceiasi moneda….:)

 8. All,
  foarte faine şi originale intervenţii aţi avut. Să vedem cine mai îndrăzneşte. 🙂

 9. 🙂 ce isi face omul cu mina lui e sigur si de calitate…”:)

 10. din pakte pt el,da…:))))

 11. Salut, detin site-ul statusuri.ws (3000 unici pe zi), si sunt interesat de un link exchange cu blogul acesta,daca esti deacord trece-ma cu titlul statusuri si trimite-mi codul pe emailul linkuri[@]statusuri.ws,multumesc.

 12. Adevarul crud…
  Ivan se intalneste cu Nadejda la Vladivostok, se casatoresc si isi petrec luna de miere la un hotel de 2 stele. Din pacate pentru Ivan, faimosii membri (ai clubului privat din cadrul hotelului) o „cuceresc” pe minunata lui Nadejna- prima seara: sex salbatic in baie cu pescarul Fisherman pe-o ciocolata; a 2a seara- car blow job cu fermierul Cowshit pe-o sticla de vodka; a3a seara- prea mult!-fuge in lume cu Harry the Bad Boy pe bicicleta lui alba.
  Ivan, cu inima franta si imbibata in whisky-coke, depune cv-ul la receptie pe post de ajutor de tehnician, deoarece mirosise el ca tehnicianul era cam batran si obosit.. 😀

  PS- Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare, iar personajele sunt fictive 😉

 13. Ai facut indigestie in Paradis? Vai…

  Continuarea…din cauza insomiei :))

  No baiete daca e asa…eu am un sfat pentru tine…Lasa-i naiba pe chinezi aia care au construit bombe atomice numai ca sa ne faca noua in ciuda! Pe Nadejda prezinta-i-o lui Irinel(mi-a soptit vara-ta Anuska ca e numai bun, ) …iara tu du-te la Dansez pentru tine…emisiunea aia pe care o prindem noi pe net 😉 sigur dai tu acolo peste o bucatica…impreuna cu tot tacamul, apartament…serviciu…am auzit ca in Romania prost sa fii…noroc ca…fin.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: