Publicat de: ionutu | iulie 2, 2010

Pe prinbrasov.com s-a instalat o dictatură editorialistică ceva de speriat..

Later edit: ca să nu avem discuții, am transferat linkul spre prinbrasov.com de la secțiunea Scriu și pe, în secțiunea Brașov 2.0.

Asta am vrut să scriu astăzi pe acest site unde credeam că sunt autor. Pe lîngă faptul că mi s-a umblat la setările articolului, fiind transformat în private, să nu care cumva să ne spălăm rufele în public, domnul Kulcsar s-a apucat de la o vreme să șteargă și orice comentariu semnat de mine. Pe motiv că ar conține, citez ”injurii şi jigniri” la adresa unora dintre autorii site-ului ”care este”, ca să mă exprim academic, în termeni piaristici.

După cum știți, măcar voi, cei din gașca veche de cititori prinbv, eu nu mai sunt cam de mai bine de-o lună trup și suflet în Brașov. Bine, cu sufletul pot să mă contrazic. Cu sufletul voi fi mereu la Brașov, citind din BVtău și urmărind online înregistrările știrilor MIX Tv. Cu prinBrasov-ul e mai greu un pic. Una la mînă, nu prea mai am ce să scriu pentru că site-ul ăsta este despre chestii care se întîmplă sub Tîmpa, a doua la mînă, am observat o atitudine de dictatură editorialistică din partea pîrîtului Kukcsar Dan, manifestată prin ștergerea comentariilor lăsate de mine, în calitatea mea de autor, pe acest site.

Îi reamintesc tovarășului Kulcsar că și subsemnatul a pus osul la treabă în zilele de pionierat ale acestui proiect și că e urît ceea ce face. Pe cale de consecință, voi publica acest manifest care – dă Doamne, pardon, DumneChad – îl va citi și Unchiul Chad. Totodată, îi cer eroului poporului Kulcsar să se prezinte numaidecît cu scuzele lui, făcîndu-le degrabă publice aici pe site.

În caz contrar, mă văd nevoit să mă retrag din schemă, invocînd motive atît obiective cît și subiective pe care nu voi a le face publice în acest moment, pentru că aștept încă scuzele solicitate.

N-o să mai intru în detalii legate de ce-are sula cu prefectura. Kulcsar moare de grija cititorilor prinbrasov.com, care ar putea fi atacați și jigniți de mine, un terorist virtual declarat. Același set de reguli nu sunt aplicabile însă și dacă e vorba ca el să jignească. Înțeleg de aici că pot jigni și înjura cît vrea organul meu, pe cine vreau eu, pe prinbrasov.com. Atîta timp cît sunt un domn ipocrit și pudic care nu folosește cuvinte precum ”pulă”, pizdă”, ”țîțe”, ”buci” sau chiar inovensivul ”bășină”, îmi pot lesne băga pula în opiniile oricui ar îndrăzni să nu fie de acord cu mine. Asta se întîmplă pe prinbrasov.com, locul unde cu ceva vreme în urmă – cînd nu era un forum în care membrii să se perie reciproc – îmi făcea plăcere să intru, să citesc, și să scriu…

Reclame

Responses

 1. articolul ti-a aparut, din cate am vazut eu. cat priveste directia prinbv e clara de mai mult timp si nu pricep de ce te agiti ca un pepsi. tu pe blogurile tale poti sa scrii ce vrei si cum vrei. restul pe ale lor idem. si cand ceva nu iti mai place, te retragi si basta. io cred ca trebuie sa inspiri adanc si sa te relaxezi 🙂

 2. asta fac Clau, o fac de cînd am plecat. Dar cumva trebuia să mă răcoresc, și adevărul trebuie scos la iveală, nu?

 3. si cui foloseste? o sa apara doi-trei agarici care o sa iti dea dreptate printr-un comentariu si cu asta basta. K&E au propria lor agenda, iar pers cu pricina debiteaza in continuare tot ce stie…

 4. Mie îmi folosește. Pentru că nu pot să tac. Iar dacă nu scriam, îmi părea rău să uit totul peste cîteva luni. Așa, e consemnat aici. Altfel ești bine? Cum a fost la Viena? 😉

 5. Desi tu esti lafel de mare fan al lui Cancescu ca tot trustul Mix, macar tu ai prins cat de cat ideea de „dictatura” , care o aplica Cancescu si lingai lui.
  Lingai? Toti cei care-l pupa-n cur si nu reconosc asta.

  PS : Am fost invitat in TNL , am acceptat cu conditia sa nu ma puna sa cred in vorbele mincinoase ale lui Cancescu.
  PPS : Se stie foarte clar prin brasov ca trustul Mix face propaganda directa lui Cancescu, din cate am observat ziarul si televiziunea de sub dictatura Cancescu, sunt in regres. Brasoveanul de rand sa saturat de cacatul mancat de acest conducator PNL-ist.
  Singurul care nu-si da in petec atat de rau este Mihai Bara !

  Toate bune…

 6. Daaa…mare dictatură! Ce fain e după ce vii acolo şi înjuri ca la uşa cortului să te dai rănit la tine pe blog că nu îţi las eu dejecţiile. Păi înjură aici coane pe tarlaua ta cât te ţin bojocii.

 7. Dan,
  să spun sau să nu spun cine sunt cele două cîștigătoare la concursul organizat de piarizda voastră dragă, și natura relației lor de amiciție încă de pe băncile facultății de litere, cu care mîndra se tot laudă de fiecare dată cînd rămîne în pană de argumente?

  Ce zici? Vă dau eu contravaloarea premiilor de 200 de lei, doar-doar s-o face un concurs cîștigat corect. Poate ar trebui să afle și cititorii detaliile astea, nu?

  Și profesore, întreabă-l pe Vali Petcu (zoso.ro) cît cîștigă din publicitate online, cu blogul lui plin de înjurături. Și apoi mai discutăm. Ok? Un site cu trafic poate să publice și porneturi în toată regula. Va fi mereu asaltat de companii. Un site precum prinbv, finanțat de State&Co se va zbate mereu în mediocritate, publicînd conținut preluat de pe ici, de pe colo.

  Mai discutăm? Aici pot să înjur cît vreau eu. Păcat de proiectul lui Eftimie. Începuse atît de bine..

 8. Din punctul meu de vedere, comunicarea cu tine se opreşte aici, definitiv! Eşti mult prea josnic şi sincer nu credeam că o să vii cu de astea. Cum se face că acum 10 minute nici nu ştiai că au fost concursuri iar acum ştii şi relaţia dintre organizatori şi câştigătoare? Au fost alese de mine şi de Eftimie deontologule. Finanţat de State&Co… pentru că a sponsoriyat un concurs? Tud e ce nu ai făcut asta dacă eşti aşa băţos? Zoso nu face din înjurături…relax. Fă tu bani din înjurături! Pe prinbv avem alte treburi. Subiect închis şi drum bun!

 9. Draghe, de la un profesor de depinderi de comunicare ma asteptam sa fie capabil sa inteleaga un mesaj. Ionut nu a spus ca Zoso face bani din injuraturi, ci ca in ciuda faptului ca apar foarte multe injuraturi, blogul sau face bani. Si de ce asta? Concluzia era de la sine trasa: pentru ca are trafic.
  Ai inteles acum, pretiosule?

 10. Ahhh a venit cavaleria! Drum bun şi ţie!

 11. ROFL :))
  Asta a fost tot ce-ai putut spune?
  „Drum bun” de pe blogul lui Ionut?

  Peseu: „cavaleria” nu a fost niciodata plecata, doar tacuta pentru ca a observat ca faci fata cu greu discutiilor in contradictoriu din moment ce te isterizezi usor si una-doua iti pui poalele in cap.

 12. Ionutule s-au suparat oamenii astia pe tine!
  Ca un om din afaar subiectului, care nu stie prea multe despre asta iti spun ca ai anumite drepturi morale daca ai contribuit si tu la acest proiect…dar daca acum altii sunt amfitrionii , oricum fac ce vor ei.

  Succes in continuare!

 13. Pe prinbv poți să faci ce vrea mușchiul tău de non-conferențiar. Aici numai eu spun drum bun cui vreau și cînd vreau. Data viitoare îți iei ban de nu te vezi. Ne-am înțeles?

 14. Cipix,
  facă ce-or vrea. E opțiunea lor. S-au bășicat cînd cineva nu le-a dat dreptate. N-or să ajungă prea departe. Nu spun că eu voi ajunge pentru că nu mă aflu în vreo competiție cu dînșii. Doar că modul în care Kulcsar a reacționat nu a fost unul pe care se străduie inutil să-l vîndă ca self-branding pe blog și la radio.

 15. Good one! Give him a taste of his own medicine!

 16. neK, eşti atât de retardat că-mi vine să te pup câteodată, ca pe pisica ce vrea să sară prin geam şi se tot loveşte.

  Prostea, prinbrasov.com n-are legătură cu Căncescu.

  Toată problema asta e legată de faptul că mama şi cu tatăl tău erau rude de sânge şi le-a ieşit copil dislexic şi cu probleme de disonanţe cognitive.

  Aş putea să-ţi explic despre trustul Mix, despre cum s-a scris chiar şi în ziarul trustului de vreo trei ori că alde Căncescu e acţionarul principal şi-atunci cui ai vrea să-i facă propagandă? Lui Băsescu?

  Da, cum eşti şi analfabet, în sensul medical al cuvântului (ai dificultăţi de înţelegere a unui text scris) mi se pare că tastez degeaba.

 17. Relax, eu cand am comentat ceva de Kulcsar, at the beginning, te-ai luat de drumul meu :D, acuma ai dat cu capul de gard, atata tot. Keep on going straight!

 18. Drumetzule,
  m-am ars. Recunosc. Ai dreptate. Mergem mai departe. 😀

 19. Am lasat un comentariu la articolul asta:
  http://prinbrasov.com/2010/07/miss-summer-la-garden-club-brasov/
  comentariul nefiind aprobat nici astazi.
  In comentariu atrageam atentia asupra unei greseli „strecurate” in afis, si anume:
  „Piscina ne va RACORII toata noaptea”
  Urmare: comentariul nu a aparut iar textul din afis a fost modificat.
  Nu era mai normal sa fie aprobat comentariul meu si eventual reply cu multumiri pentru sesizare?
  Totusi afisul respectiv a trecut pe la un grafician, a fost vazut de cei de la garden, eventual alti colaboratori/organizatori, autorii prinbv etc.

 20. e de înțeles să le scape o eroare dar nu mai e fair play ca tu să le-o sesizezi și Kulcsar să se facă că plouă. Cacofonia este evident intenționată.

 21. am stat sa citesc toate comentariile de aici. Am avut si eu rafuieli cu Kulcsar si Eftimie. Cel din urma mi-a fost si coleg de munca la Gazeta de Transilvania.

  e tare aiurea cum iau cateva idei. eftimie scrie ca eu injur desi nu am facut asa ceva cu nici un comentariu si nici in realitate nu injur persoane.

  Ne putem uni oricand vrei ionutu daca crezi asa. Eu nu am avut unde sa scriu de problemele avut pi acolo.

  Dupa ce am diccutat fata in fata cu Dan tot imi ii tine pe a lui. Dupa minew nu gandeste cu mintea lui cand cineva ii spune de altcineva ca ar fi nu stiu cum. El crede orice ii se zice.

  Eftimie ma dezamageste de tot. Si el e unul care a fost infunetat in ultima perioada cand a mai lucrat la gazeta despre mine. numai minciuni a auzit si asta despre mine. Si nici macar nu ma intrebat sau sa verifice daca ar fi asa sau nu.

  Apropo, pentru brasovul tau se facea angajari si mie mia zis ca nu se fac si se renunta la cineva.

  Am ajuns din 27 iunie 2009 somer dupa ce Gazeta de Transilvania si-a suspendat activitatea pe o perioada nederminata. Eu am lucrat ca tehnoredactor.

  Am scris foarte pe scurt fara sa intru in detaliu cu ce buba am cu cei de prin brasov.

 22. N-apăi mă Levente, eu nu știu ce să zic. Ce e în offline, în offline să rămînă. Eu m-am ”răfuit” cu Dan doar în online și pe o anumită temă. Ce aveți voi de împărțit, e între voi.

  Cele bune!

 23. c@catii de la mix2 tv si radio brasov, MINT oamenii, NU va mai uitati/ascultati la mincinosii aia, va prostesc in masa…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: