Publicat de: ionutu | octombrie 10, 2010

La Braşov a nins. Există însă viaţă fără CET.

A trecut un an de cînd ne răceam gurile de pomană prin faţa CET-ului. Eu, Sabin, Claudia, Cristi şi 4th3. Claudia a ajuns şi pe la tv ca să prezinte ideea campaniei. Presa a fost interesată de subiect atît cît s-a putut. În fond era doar o altă ştire de sezon pentru oamenii care trăiesc din ştiri.

La braşoveni însă nu s-a putut ajunge. Prea puţini au fost interesaţi să facă şi altceva în afară de a se plînge pe la colţuri sau a da din umeri a „asta e!”. Şi dacă nici „viaţa fără cet” n-ar mai fi fost promovată

A trecut un an de atunci. Ieri a nins prima dată la Braşov şi se anunţă o iarnă cu de toate, aşa cum îi stă bine iernii la Braşov. E frig afară, e frig şi-n case. Oamenii sunt tot mai strînşi cu uşa de fiecare „cado'” ce li-l oferă aleşii. Mă întreb oare pînă unde se poate întinde răbdarea românului, toleranţa asta aproape bovină la futai, scoţându-mă din minţi. Cică de anul ăsta sar cu banu’ şi ăia de nu mai au treabă cu cet-ul dar le trece în schimb agentu’ prin casă sau prin ţevile de pe casa scării, încălzindu-le indirect şi moca totodată, apartamentele.

E frig şi e tot mai de porc cu CET-ul. Poate anul ăsta avem mai mult noroc.

Există deci viaţă fără CET? Sau crăpăm de frig pînă ne-o lua dracu’?

Reclame

Responses

  1. Viața mea e de mult lipsită de CET. Atât de mult încât aproape că am uitat cum era.
    Anul ăsta, imobilul a fost debranșat de la CET, deci nu mai plătesc nici că le încălzesc țevile. Oricum, era încă legat la CET pentru doar 2 apartamente.

  2. Iată că e posibil. Ştiam eu că există viaţă şi fără CET. Acum dacă ar înţelege toţi braşovenii treaba asta..

  3. si anu trecut, si acu 2 ani, cei debransati erau obligati sa plateasca cota parte pt cei bransati la CET… doar ca de anul asta se modifica procentul, direct proportional cu nesimtirea CET… sunt si oameni inteligenti care au priceput ca viitorul nu este centralizat si si-au debransat blocul cu totul… in acelasi timp sunt si prosti care asteapta ca statul sa le dea de pomana toata viata… de supt, ca, no, asa au fost invatati de toate culorile politice romanesti, fara exceptie. ce e interesant e ca probleme similare sunt in toate orasele cu CET-uri si ca si alti oameni incep sa reactioneze… si cand cauta pe net info, ghici unde ajung? 😀 concluzia: demersul nostru nu a fost degeaba si produce efecte, bine mersi. hugs 🙂

  4. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: