Publicat de: ionutu | februarie 23, 2011

Să ne dixtrăm de Dragobete cu liberalii iubăreţi

Românul e tipul ăla de naţie unică pe planeta Pământ căruia dacă-i dai o coajă de pîine şi-o găleată cu sigla partidului te iubeşte atît de tare încît nici nu mai contează că i-a fătat scroafa 6 purcei malformaţi, că-i diponibilizat din 2009 sau că nevastă-sa e-n fără plată 3 zile pe săptămînă graţie măsurilor de austeritate impuse de guvern.

Dumnezeu e un moşuleţ pervers şi cam senil devreme ce permite ca în ţărişoara asta să existe un număr nepermis de politicieni plini de păcate. Este posibil ca pînă şi El să stea drepţi în faţa lui Mondialu’ sau să se înmoaie ca un ghiocel bleg de fiecare dată cînd Udrea îşi încruntă nervos sprîncenele şi strînge din buziţe.

S-a găsit însă o soluţie şi pentru nedreptăţile astea la care suntem supuşi în colţul ăsta al Europei de Est. S-au încordat deodată cele 3 mari partide: social-democraţii milostivi, liberalii iubăreţi şi conservatorii dădători cu părerea şi au pus-o de-o uniune salvatoare. Să plece ai lui Băsescu şi să vină ai noştri. Cu ţara om mai vedea noi pe parcurs.

Liberalii iubăreţi, ca mai toate partidele din România, au înţeles mecanismul pavlovian cu care se poate dresa românul. Aşadar îi aşteaptă pe toţi lobotomizaţii să se dixtreze la maxim şi într-un mod cît se poate de tradiţional de Dragobete într-un club de manelişti din oraşul Braşov. Invitaţi speciali, Ludovic Orban care va interpreta la ukulele cîteva cover-uri după Vama Veche, Vama şi Mircea Rusu Band, urmat de un recital incendiar dar în egală măsură tradiţional marca Aurel Tămaş.

# tequila dragobete – DRAGOBETE-IUBESTE ROMANESTE!
http://embed.trilulilu.ro/audio/iulianhambic/369f783b473943.swf

Reclame

Responses

  1. Si Ovidiu Rusu canta de 1 sau 8 martie? Sper sa nu-l lase fara contract de sarbatori :)))

  2. Nu ştiu, trebuie vorbit în şedinţa comună a USL. Doar are şi Niţă cîntecacii lui de la Nova, nu? 😀

  3. Chiar nu ma intereseaza USL…..probabil ca orice partid are interpretii sai. Momentan PSD-ul la Brasov i-a tinut ascunsi pe „cantaci” 😛

  4. cîntecaci my dear Watson. Cîntecaci. 😀

  5. […] This post was mentioned on Twitter by Ionut Seliman, Ionut Seliman. Ionut Seliman said: http://www.ionutu.ro/2011/02/23/sa-ne-dixtram-de-dragobete-cu-liberalii-iubareti/ […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: