Publicat de: ionutu | martie 12, 2011

RObotzi se mută acasă

Eram în Real acu’ vreo două zile şi am văzut ceva ce m-a pus rău de tot pe gînduri. Un stand promoţional unde se degustau niscaiva măsline pe băţ (probabil) era asaltat de un număr considerabil de gospodari organizaţi sub forma clasică de coadă sau rînd dacă vreţi, aflaţi probabil sub influenţa ştirilor fatidice despre foamete de pe canalele de nişă din media românească.

Românul este probabil singura naţie capabilă să fure ceva ce se dă pe gratis. Şi apoi să se dea şi mare cu isprava sa şi, de ce nu, să-şi şi atribuie în delirul său lucrul furat. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care viralul de mare angajament RObotzi nu va mai putea fi vizualizat pe youtube. Prea mulţi făcăleţi au preluat acest serial executînd astfel furt de proprietate la drumul mare. Dar la ce te poţi aştepta de la ascultătorii Zu ai lui Morar şi Buzdugan, patriarhii furtului intelectual din România..

Bonus, un viteaz care nici usturoi n-a mîncat şi nici gura nu-i pute.

Să fie clar, RObotzi şi Românii au talent sunt hiturile primăverii. Nu mai e mult şi vor intra în folclorul autohton alături de Nu ştiu d’astea, omul cu mişcarea de extorsiune şi perversa de pe Tîrgu Ocna..

Atît.

Cius!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: