Publicat de: ionutu | aprilie 9, 2011

De pe burtiera Antena 3

Azi-noapte, zapînd să-mi vină somnul, nimeresc pe Antena 3. Cred că era ceva emisiune cu Gabriela Vrînceanu Firea, Știrea Zilei sau Sinteza Zilei. Oricum ceva care sintetiza momentele zilei, rețetă obligatorie dacă vrei rating. Pe burtieră, adică banda aia din josul ecranului, trona ditamai întrebarea retorică:

DE CE TACE MINISTRUL SĂNĂTĂȚII?

Răspunsul vine pe cale de consecință cît se poate de natural.

PENTRU CĂ NU ȘTIE ROMÂNĂ, FIIND UNGUR. CU TOȚII ȘTIM CĂ UNGURII VORBESC ROMÂNEȘTE DOAR ATUNCI CÎND VOR LA GUVERNARE.

Nici nu apucasem să-mi notez în carnețel ideea asta, că pe burtiera emisiunii apare alt mesaj:

DE CE TACE BOC?

Răspuns: așteaptă aprobare de la Cotroceni ca să poată vorbi.

Nu zic acum că ungurii din Harcov ar trăi mai bine doar pentru că ai lor sunt la guvernare. Zic doar că în zonele populate cu preponderență de ei, nu prea s-au desființat spitale. Și ca să închei apoteotic în stil culciarian, o să vă întreb: o fi de bine, o fi de rău?! 😀


Răspunsuri

  1. Iti zic eu : e de porc !

  2. da. Și porcul tace.

  3. Astia mai mult guita, dar intre ei ca sunt rusinosi.

  4. ighen, mei ionuț. Tu de ce urăște la mine?

  5. teşek? 😀

  6. mie îmi plac pisicile.

  7. Continui să fi un tip inteligent şi cu mare caracter! Eşti bine!

  8. Dănuț,
    ești atît de profund, că uneori cu tot caracterul meu dublat de inteligență mai ales, nu reușesc să pătrund tîlcul spuselor tale. Deci dacă nu e de rău, e de bine. Continuă să fii la fel..!

  9. Tacerile nu-s niciodata prea bune. Mai ales cand vin (sau pleaca?) de la oameni pe care ii platesti sa decida in numele tau. E trist ca acestor intrebari nu le vor raspunde prea curand nici ungurii, nici romanii. Si nu-i neaparat chestie de limba, ca nu ne-ar deranja un traducator daca s-ar lansa in solutii. E chestie de „miserupism”. Raspunsul la ambele intreabari lasnate pe burtiera este „Pentru ca NU le pasa!”

  10. Nici nu mă mir. Ai înţeles exact atât cât poţi. Îţi recomand cu căldură ca pe viitor să te iei din senin de gecile altora. E treaba ta ce faci pe blogul personal, dar io zic să te mulţumeşti doar cu ştergerea contului de pe prinbrasov.com şi să ne vedem fiecare de treabă.

  11. şi atunci ce dracu’ mai cauţi aici cu poalele’n cap ca o ţaţă? Se spune că cel mai deştept cedează. Chiar speram să fii tu ăla. 😀

  12. Iaca ce căutam aici, ca să înţelegi şi tu:

    Și ca să închei apoteotic în stil culciarian, o să vă întreb: o fi de bine, o fi de rău?! 😀

    Te mai rog încă o dată: Vezi-ţi de ale tale.

  13. n-ai deloc simţul umorului. 😀

  14. ….măcar astea de pe burtieră au vreun ceva de interes public…faţă de alea cu zăvoranu şi fosta columbeanu!
    Dar e clar, nu prea mai au ce găsi la Antena 3, mulţi!Eu aş da pe desene animate, dacă ar fi ca alea din tinereţe…pînă atunci, doamne, dă-ne internet!

  15. corect, eu cunosc pe cineva care îți dă impresia că urmărește A3 sau realitatea. De fapt, el urmărește burtierele acestor două televiziuni. 🙂


Lasă un comentariu

Categorii