Publicat de: ionutu | Aprilie 12, 2011

Spre Valea Doftanei. Pe două roți.

Dacă ne-ar fi spus cineva mie sau lui Robert Lazăr acum vreo 2 săptîmîni că o să ningă tot weekendul care tocmai a trecut, nu l-am fi crezut. Atît de faină a fost vremea de sfîrșit de martie. Atît de faină încît Robert a ”îndrăznit” să spere și să facă planuri pentru o ieșire ceva mai serioasă cu bițele, pe un traseu foarte fain, Brașov – Cîmpina, prin Valea Doftanei. Pentru cine s-a uitat măcar o dată la vreo etapă de Tour de France, traseul respectă scenariul de acolo, desigur, la nivel de amatori: ai o cățărare (vîrful la o altitudine de cca. 1287 m), coborîre, drum drept pînă la destinație. Mai multe detalii sunt la Robert pe blog.

Ideea era ca totul să se întîmple sîmbăta asta care vine, pe 16 aprilie. Vremea rea însă pare a da peste cap toate acțiunile faine programate în ultima vreme.

Deși nu sunt în formă maximă, aș fi participat și eu la acest traseu. Se pare însă că va trebui să mai așteptăm puțin, să vină zile mai calde, să vină de fapt vara, direct după iarnă, așa cum ne-am obișnuit să fie, noi cei din Brașov.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: